Thuis

Ellawigss

Van goede kwaliteit Maagdelijke Peruviaanse Haaruitbreidingen voor verkoop
Dankuwel. Het haar kwam snel en de mededeling was groot, het haar dik van te tippen wortel was, houd ik van de gift

—— Awa Willis

U bent verbazend bij mededeling en de zeer snel verscheepte punten. Het haar kwam aardig en zijdeachtig, waar aan lengte, waren de einden volledig, zal ik opnieuw tot opdracht geven

—— Almdia

Ik kreeg het haar een paar dagen geleden, en gebruikte sommige dagen, haar geen het afwerpen, of geur. Het is zeer zacht! Ik houd van het zodat veel, dank u!

—— Doris Utuka Gaba

Ik ben online Chatten Nu

Ellawigss

1 2 3
Ellawigss Ellawigss Ellawigss
Kantoor Fabriek Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Afrika
Oceanië
Merken : Yanesshaar, Schoonheidshaar
Aantal werknemers : 100~180
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-15,000,000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

Ellawigss in 2005 wordt gevestigd, die vervaardigt en een brede waaier van modieus, hoogte - uitbreidingen van het kwaliteits de maagdelijke haar over de hele wereld aan klanten die levert, omvatten die: Het Braziliaanse Maagdelijke Haar, Peruviaans Maagdelijk Haar, Maleis Maagdelijk Haar, Indisch Maagdelijk Haar, Hoogste Kantsluiting, rijgt Frontale Sluiting, Volledige Kantpruiken, Fontal-Kantpruiken. Wij zijn een hoogst professionele en ervaren fabrikant van uitbreidingen van het hoogste kwaliteits de maagdelijke haar in China. 


 De verschillende haarmaterialen worden gebruikt, zoals Chinese Remy/maagdelijk haar, Indische Remy/maagdelijk haar, Maleise Remy/maagdelijk haar, Braziliaanse Remy/maagdelijk haar, Europese Remy/maagdelijk haar en Mongoolse Remy/maagdelijk haar 


 Wij handhaven een aanzienlijke voorraad van onze standaardproducten voor directe bericht en levering, en kunnen naar maat gemaakte haarinslag/pruiken bijna onmiddellijk ook leveren. 


 Met een snelle ontwikkeling en onze klanten kom uit Europa, Verenigde Staten, Afrika en over de hele wereld. Dientengevolge, heeft ons bedrijf een hoogst concurrerende klantengemeenschap gevormd. 


 Met goed opgeleid, innovatief en energiek personeel, zijn wij verantwoordelijk voor alle elementen van onderzoek, ontwerp, vervaardiging, verkoop en distributie. Door nieuwe technieken te bestuderen en te ontwikkelen, volgen wij niet alleen maar ook leiden de manierindustrie. Wij luisteren aandachtig aan terugkoppelen van onze klanten en verstrekken onmiddellijke antwoorden. U zult onmiddellijk onze professionele en aandachtige dienst voelen. 


 Wij stemmen in met een kans om zaken met u te doen en te hopen om genoegen te hebben in het vastmaken van verdere details van onze producten. 


 De uitstekende kwaliteit, de concurrerende prijs, de punctuele levering en de betrouwbare dienst kunnen worden gewaarborgd. Want verder onderzoekt gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. 


Dank u - Uw steun inspireert ons onophoudelijk.

Contactgegevens
Ellawigss

Contactpersoon: Ms. Thea

Tel.: 86--15607431753

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)